In de kunst, uit de kunst !

 

Natuurlijk wilt u graag een echte eyecatcher bij de receptie. Of uw gasten tijdens een evenement verwelkomen in een fleurig decor. Met Reflections of Nature kunt u alle kanten uit. Chique, klassiek, maar ook eigentijds en eigenwijs. Met onze zijden bloemen en natuurechte planten creëren wij de sfeer die u zoekt.

Wij creëren wat van nature bijzonder is

Bloemen zijn prachtig, en niet meer weg te denken uit het zakelijk interieur. Mits ze goed verzorgd zijn. Bloemen van Reflections of Nature blijven mooi. Altijd en overal. Ze zijn onderhoudsvrij, kostenbesparend en duurzaam. 

Ervaar onze service, persoonlijke aandacht, ons vakmanschap en beleef de schoonheid en het gemak van onze zijden bloemen. 

Altijd bijzonder voor elk budget.

Neem contact op, we komen graag bij u langs
 
 
 

Altijd een arrangement op maat

Reflections of Nature kent geen ‘standaard’ producten. We maken alles op maat. Daarvoor komen we eerst bij u op bezoek. Waar wilt u een boeket hebben? Hoeveel ruimte is er voor een arrangement? En welke kleuren en stijlen spreken u aan? Pas dan gaan we aan de slag. Met een scherp oog voor creativiteit, met gebruikmaking van de mooiste materialen.

 

Haal ook met gemak de natuur naar binnen. En kies voor een wisselservice bij Reflections of Nature. Periodiek ontvangt u een ander boeket, afgestemd op het seizoen en uw locatie. Zonder omkijken. En met de schoonheid van échte bloemen. 

Neem nu contact op voor een kennismaking!

 

Contact