Bloemisten met een passie voor perfectie

 

Reflections of Nature is gespecialiseerd in natuurlijke decoratie met zijden bloemen en verzorgt graag het zakelijke interieur. Wat ons van anderen onderscheidt, is dat we van huis uit bloemist zijn. Daarom hebben we méér oog voor perfectie.

 
 

Eén team, één passie

"Wat voor mij 25 jaar geleden begon in Rotterdam met verse bloemen, is inmiddels uitgegroeid tot een dubbel specialisme en werkend door heel Nederland. Samen met mijn enthousiaste team deel ik deze passie en onze inspiratie is enorm. We zullen u dan ook keer op keer verrassen met een uniek, op maat gemaakt bloemstuk waarbij we gebruik maken van een superieure kwaliteit zijden bloemen die de vergelijking met vers meer dan aankunnen. Wij zijn tenslotte uw visitekaartje !"

Caroline

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u ook verrassen
 
 
 

Klantvriendelijk en creatief

Reflections of Nature is een klantvriendelijke leverancier. We denken graag met u mee. We komen graag met nieuwe ideeën. Want net zoals we creatief zijn met verse bloemen, zijn we dat ook in zijde. Niet alleen qua kleur en compositie, maar ook in de keus van bijvoorbeeld vazen en potten. Altijd staan úw wensen voorop. Niet voor niets werken we al jarenlang samen met veel van onze klanten.