In de kunst, uit de kunst !

 

Natuurlijk wil je graag een echte eyecatcher bij de receptie. Of je gasten verwelkomen in een fleurig interieur. Met Business rentals van Reflections of Nature kun je alle kanten uit. Chique, klassiek, maar ook eigentijds en eigenwijs. Wij creëren de sfeer die jij zoekt.

Zorgeloos genieten.

Bloemen zijn prachtig, en niet meer weg te denken uit het zakelijk interieur. Mits ze goed verzorgd zijn en passen bij de locatie. Bloemen van Reflections of Nature blijven mooi. Altijd en overal. Het geheim van dit succes is zijde. Dit prachtige product heeft zich de laatste jaren uitmuntend ontwikkeld in kwaliteit waardoor het de vergelijking met verse bloemen aankan. Ze zijn onderhoudsvrij, kostenbesparend en duurzaam.
Door onze unieke wisselservice heeft jouw bedrijf altijd een natuurlijke aankleding met de mooiste zijdebloemen uit het seizoen, een verzorgde uitstraling en blijf je naar gasten en bezoekers toe vernieuwend. 

Neem contact op, we komen graag bij je langs
 
 
 

Altijd een arrangement op maat

Wij kennen geen ‘standaard’ producten. Wij maken alles op maat. Daarvoor komen we eerst bij je op bezoek. Waar wil je een boeket hebben? Hoeveel ruimte is er voor een arrangement? En welke kleuren en stijlen spreken je aan? Pas dan gaan we aan de slag. Met een scherp oog voor creativiteit, met gebruikmaking van de mooiste materialen.

 

Reflections of Nature is een klantvriendelijke leverancier. We denken graag met je mee. We komen graag met nieuwe ideeën. Want net zoals we creatief zijn met verse bloemen, zijn we dat ook in zijde. Niet alleen qua kleur en compositie, maar ook in de keus van vazen en potten. Altijd staan úw wensen voorop. Niet voor niets werken we al jarenlang samen met veel van onze klanten.

Neem nu contact op voor een kennismaking!

 

Contact